MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİKİMYA MÜHENDİSLİĞİ

Kimya Mühendisliği Ödül Töreni 2017

ODTÜ Kimya Mühendisliği'nin Geleneksel Ödül Töreni, 22 Mart 2017 Çarşamba günü, bölümümüz emekli ve mevcut öğretim üyelerinin, lisans ve lisansüstü öğrencilerin ve değerli ODTÜ Kimya Mühendisliği dostlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ödül töreni Z-14'te (Prof. Dr. Temel Çakaloz Amfisi) gerçekleştirildi.

ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü Doçent Doktor Fahrettin Can Ödülü, Sayın Prof. Dr. Hayrettin Yücel'e takdim edildi.

Prof. Dr. Hayrettin Yücel, Doç. Dr. Fahrettin Can Ödülü'nü aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı.

FBE Dr. Haluk Sanver Doktora Ödülü'ne Dr. Merve Çınar Akkuş, Dr. Sevler Gökçe Avcıoğlu ve Dr. Bengüsu Tezel Tanrısever layık görüldü.

Dr. Merve Çınar Akkuş                                      Dr. Sevler Gökçe Avcıoğlu                              Dr. Bengüsu Tezel Tanrısever

Dr. Haluk Sanver Bursu'na ise bölümümüz doktora öğrencileri Cihan Ateş ve Arzu Arslan Bozdağ layık görüldü.

Cihan Ateş                                                                                           Arzu Arslan Bozdağ

Törende 2016-2017 ders yılı birinci yarıyılı sonunda Yüksek Şeref ve Şeref listesine giren öğrencilere de ödülleri verildi.